Vacature UWT - Balie- Bargeplanner

Functieomschrijving:

UWT is onderdeel van de Waalhaven Group en is een empty depot met verschillende locaties in Rotterdam en Born. UWT voert op deze locaties ook reparaties en cleaning uit aan alle soorten containers.

Zie jij, net als wij, ook de uitdaging om de dagelijkse stroom van containers zo efficiënt mogelijk te coördineren? Bargeplanning, baliemedewerker en Equipment control zijn termen die jou niet vreemd zijn? Lees dan snel verder!

Balie- Bargeplanner

Fulltime (37,5 uur p/w) in ploegendienst


Wat kun je verwachten?

Wat ons betreft ben je breed inzetbaar! Dat is goed voor je persoonlijke ontwikkeling en je begrijpt daardoor veel beter waar knelpunten, over de verschillende afdelingen heen, ontstaan en hoe ze opgelost kunnen worden.

Bargeplanning: je coördineert en bewaakt de voortgang van de dagelijkse afvaarten en aankomsten. Hierbij heb je continu contact met de schippers en met onze kraanmachinisten. Wij zijn klantgericht: als een barge zijn planning moet aanpassen, zullen wij er alles aandoen om de schipper toch van dienst te kunnen zijn. Dat betekent dus puzzelen en overleggen tot de meest ideale situatie bereikt is. Daarnaast controleer je het barge verkeer d.m.v. camera’s en heb je contact met estimators, supervisors en operationeel personeel. 

Baliemedewerker: hier ben je de helpdeskfunctie voor truckchauffeurs/transporteurs die containers komen brengen of halen maar ook voor onze eigen heftruckchauffeurs. Het grootste deel van dit proces is geautomatiseerd, maar jij ondersteunt juist daar waar problemen zijn. Je staat chauffeurs en transporteurs te woord (persoonlijk, telefonisch of per email), controleert boekingen en behandeld de dagelijkse werkzaamheden. Ook hier heb je een coördinerende functie tussen het operationeel personeel en de klant.

Breed inzetbaar betekent dat je ook op de afdeling  Equipment Controle (ECD) werkzaam kunt zijn: deze afdeling is het aanspreekpunt voor klanten (rederijen) en je verwerkt hun verzoeken die per email of telefonisch binnenkomen. Daarnaast vinden er diverse administratieve ondersteunende werkzaamheden plaats zoals het bijhouden van verschillende depot- en reparatie overzichten of het voorbereiden van facturatiewerkzaamheden. Ook speelt deze afdeling een rol in het verbeteren of vernieuwen van processen.

De functie is in ploegendienst. Fulltime is bij ons 37,5 uur per week. In principe werken wij wekelijks afgewisseld van 6:00-14:00 uur en van 14:00-22:00 uur. Eens per 6 weken werk je 1 week nachtdienst van 22:00-06:00 uur. Zaterdagochtend werken we volgens een roulatieschema en zaterdagmiddag en zondags zijn we gesloten.

Zoals je ziet heb je bij alle taken zowel contact met klanten, schippers, chauffeurs én met je collega’s: supervisors, heftruckchauffeurs, estimators of kraanmachinisten. Dus goed om te weten, je krijgt er een leuke groep haven-collega’s bij. De cultuur “niet lullen maar poetsen” moet je daarom aanspreken.

Wat verwachten wij van jou?

Naast motivatie en interesse neem jij verder mee:

  • MBO diploma Manager Havenlogistiek (niveau 4) of Coördinator havenlogistiek (niveau 3)
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk
  • Maximaal 3 jaar ervaring in de havenlogistiek
  • Je communiceert vlot op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie
  • Je bent vaardig in plannen en organiseren, communicatief sterk en stressbestendig
  • Daarnaast ben je praktisch ingesteld, resultaat- en service gericht

Aanbod

De juiste kandidaat bieden wij een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in een open en informele werksfeer. De beloning is marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Dit betekent sowieso een goed basissalaris, ploegentoeslag en nachttoeslag.
Het aanvragen en overleggen van een VOG (Verklaring Goed Gedrag) behoort tot de standaard sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met José Verhappen (HR manager) tel. 088-9440704.
Meer informatie over de Waalhaven Group of UWT kun je vinden op www.waalhaven-group.nl.
Wil je direct solliciteren? Klik dan HIER

Back