Depot Born

CONTACTTELEPHONEEMAIL
Manager Repair, Richard Pieters
(mobile phone during shift-hours)
+31 88 9440 821
+31 630 892 466
r.pieters@uwterminals.com
Supervisor ECD, leasing and customer support,
Sander van Munster
(mobile phone during shift-hours)
+31 88 9440 811
+31 630 892 467
s.van.munster@uwterminals.com
IT and EDI management, Guus de Swart
+31 88 9440 722
g.de.swart@uwterminals.com

ADDRESS, OPENING HOURS

Born Limburg

Address:

UWT - Born
Barge Terminal Born B.V.

Holtum Noordweg 9
6121 RE Born
The Netherlands
Route info
Highway A2, Exit 46
Opening hours
Monday - Friday, 07.00 - 20.45 hrs
Saturday, on request
Excluding national holidays

UWT - BTB - Repair en Cleaning in Born

United Waalhaven Terminals verzorgt in Born empty depot activiteiten in samenwerking met haar zusteronderneming Barge Terminal Born. De terminal van BTB beschikt over alle voorzieningen om binnenkomende containers na lossing te inspecteren, cleanen, repareren en in de gewenste staat te brengen voor exportlading.

UWT heeft een volwaardige bezetting gestationeerd in Born voor de inspectie, cleaning en reparatie van containers. Het huidige operating system van UWT wordt ook in Born gebruikt zodat de klanten van UWT via de gebruikelijke lijnen kunnen communiceren. Naast kleine reparaties kunnen ook grote reparaties uitgevoerd worden tegen de in Rotterdam gebruikelijke condities. Hiermee wordt een transparante situatie gecreëerd voor de rederijen en kunnen ze besparen op het repositioneren van containers.

Barge Terminal Born en UWT hebben de overtuiging dat hiermee de dienstverlening in Born een belangrijke impuls krijgt waardoor het voor rederijen en andere logistieke dienstverleners interessanter wordt juist hier een draaipunt te creëren. Het resultaat zal ook zijn dat minder containers leeg aan- en afgevoerd hoeven te worden.