Cookie preferences
SettingsI agree

BCW - WBT - Aanstaand afscheid van Leo van Driel, General Manager van Barge Center Waalhaven en Waalhaven Botlek Terminal

14 March 2022

Geachte relatie van de Waalhaven Groep, Deze zomer wordt Leo van Driel 65 jaar en dat was voor hem reden om aan te geven dat hij het tijd vond een andere invulling te gaan geven aan zijn leven. Uiteraard was dat verrassend en onverwacht, maar gezien de bijdrage die Leo de afgelopen jaren geleverd heeft aan het succes en resultaten van zijn terminals vonden wij ook dat hij dit verdiend heeft en gunnen wij hem ten zeerste deze volgende fase in zijn leven.

Leo is in 2011 begonnen bij de Waalhaven Groep als Commercieel Manager en in 2015 benoemd tot General Manager van bovengenoemde terminals. Onder zijn leiding zijn uitstekende resultaten behaald en heeft de groep zich verder kunnen ontwikkelen in de haven. Later in het jaar zullen we hier nog op terugkomen bij het daadwerkelijke afscheid van Leo.

Leo zal per 1 juni aanstaande opgevolgd worden door Jari de Bruyn, een al ingewijde veteraan in de Rotterdamse haven met ruime ervaring in de maritieme wereld door functies bij o.a. Maersk, GE, XTRA, Portokabin en TNT. Tegen die tijd zullen we nog met een uitgebreidere introductie komen. Per 1 april begint Jari al bij Waalhaven en zal hij ook ge├»ntroduceerd worden binnen en buiten de onderneming.

We hebben er alle vertrouwen in dat Jari in staat zal zijn het werk van Leo succesvol voort te zetten en ook weer nieuwe wegen weet in te slaan. Wij zijn Leo zeer dankbaar voor zijn inbreng de afgelopen jaren en wensen hem alle plezier toe, samen met zijn vrouw Leny.

Met vriendelijke groeten, Namens de Waalhaven Groep Jan Overdevest

Back