Cookie preferences
SettingsI agree

UWT - Nachtafhandeling voor wegtransportbedrijven

03 January 2018

Sinds 4 september is depot 2 van United Waalhaven Terminals ook open in de nacht. Vanaf 15 januari 2018 ook voor wegtransportbedrijven. Van dinsdag tot en met vrijdag is depot 2 extra open vanaf 04:00 uur. Zaterdag blijft ongewijzigd, namelijk van 06:00 uur tot en met 12:00 uur.

Met de vroege openstelling van depot 2 biedt United Waalhaven Terminals wegvervoerders meer mogelijkheden voor het inleveren en uithalen van lege containers. Zo hebben al veel wegvervoerders aangegeven eerder naar hun klanten te willen vertrekken, aangezien de files in Nederland niet afnemen. 

De nachtelijke uren zullen ook benut worden het PTI-en van reefer containers, in samenwerking met Smith-Holland. Dit betekent dat het ook om 04:00 mogelijk is om een reefer container uit te halen. Smith-Holland zal de benodigde settings instellen conform boeking reefer container.

Voor de nachtdienst wordt een voormeld systeem ontwikkeld voor zowel inleveren, als uithalen. Op deze manier kunnen wij uw afhandeling planmatig en efficiƫnt behandelen. Voor dag- en avondafhandelingen is dit niet nodig. Uw voormelding dient wel een werkdag van tevoren voor 15:00 uur bekend te zijn. Verder dient de chauffeur in bezit te zijn van een werkende cargocard. Overige benodigdheden voor de voormelding staan omschreven in volgend bericht.

Back